Prinses Máxima komt naar CODA!

Maandag 15 februari 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Van 14 februari t/m 9 mei vindt in CODA een tentoonstelling plaats van geschilderde portretten van Prinses Máxima. Aanleiding was de 21ste Atelier Schilderwedstrijd voor amateurschilders. De vakjury, bestaande uit Ans Markus, Tiest Simons, Rem de Boer en Ives de Roo, heeft uit alle inzendingen de werken gekozen die in het museum geëxposeerd worden. De 19 prijswinnaars werden zaterdag 13 februari bij CODA bekend gemaakt.

Stem en win!
Het publiek kan tot en met 4 april een stem uitbrengen op één van de 200 schilderijen en daarmee een Vorstelijk Verblijf winnen voor twee personen in Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren. Ook kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen hun stem uitbrengen als kinderjury. Voor hen valt er een prachtig schilderspakket te winnen. Stemmen kan via stemformulieren in de tentoonstelling en vanaf 21 februari digitaal via de CODA website. Alle winnaars zullen tijdens het Museumweekend  (11 en 12 april) gehuldigd worden en hun prijs in ontvangst nemen. 
Speciaal voor deze bijzondere tentoonstelling is er een arrangement samengesteld op 20 februari, 13 maart, 3 en 24 april en 8 mei, in samenwerking met Paleis Het Loo.

Kijk op de website van CODA voor meer informatie en het boeken van dit arrangement.
Foto: Atelier Magazine

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst Muziek

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!