Prinse(sse)ndagen op Het Loo

Maandag 26 april 2010

Door Redactie

Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo!
                         

Op de dinsdagen 20 en 27 juli en 3 en 10 augustus aanstaande is het op Paleis Het Loo ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Het Loo en laat je op een Koninklijke troon schminken als een echte prins of prinses! Er wordt een mooie foto van je gemaakt die je mee naar huis krijgt. In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en in de tuin speelt het poppentheater een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

Speciaal tijdens de schoolvakanties worden er op de vier dinsdagen in juli/augustus Prinsessendagen op Het Loo gehouden, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, gefotografeerd, kunnen een kleurplaat inkleuren, een speurtocht volgen en een poppentheatervoorstelling bijwonen. Al deze extra activiteiten zijn gratis (op vertoon van entreebewijs).
 
Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 2,00; vanaf 6 jr.) door het paleis te volgen, waarbij je met een hoofdtelefoon op langs de paleiskamers loopt en luistert naar een spannend verhaal
over het paleis en zijn bewoners.

Entree kinderen: 6 t/m 17 jaar € 3,00 p.p., t/m 5 jaar gratis. Volwassenen: € 10,00 p.p.
Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!