‘Profielfoto’ en ‘Kernkwadranten’ bij 100 Talentvolle Vrouwen

Vrijdag 25 maart 2016

Door Redactie

Na twee bijzondere evenementen in februari en maart, kunnen Talentvolle Vrouwen op maandag 4 april deelnemen aan drie interessante workshops. Deze keer komen profielfoto’s, kernkwadranten en vacatureteksten aan bod. De avond vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal, ingang Noord), 7317 AK Apeldoorn. Vanaf 19.15 uur ben je welkom; de workshops zijn van 19.30 tot ca. 21.30 uur. Toegang is gratis, maar wel even aanmelden van tevoren. Dat kan via de website: www.100talentvollevrouwen.nl, waar ook meer informatie te vinden is over de workshops.

Foto’s bespreken en jouw kwaliteiten

Je profielfoto is belangrijk en geeft een eerste indruk. Zeker nu sociale media een steeds grotere rol vervullen bij het vinden van een baan. Frederique Molenaar is professioneel (portret)fotografe en geeft tijdens deze interactieve workshop gouden tips aan de hand van de foto’s van deelnemers. Aan het eind kun je een afspraak maken met Frederique, voor een (zeer voordelige) fotoshoot bij jou thuis.

De workshop Kernkwadranten maakt zichtbaar hoe jouw kwaliteiten zich verhouden tot die van iemand anders. Hoe komt het toch dat iemand in je allergie kan zitten? We onderzoeken de relatie tussen Kwaliteiten, Valkuilen, Uitdagingen en Allergieën. Wat leert dit inzicht je en hoe kun je dat bewust inzetten in je werk?

De derde workshop gaat over het lezen van vacaturetekst en je eigen elevator pitch. Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk. Degenen die zich hebben ingeschreven zijn al druk bezig om tien vacatureteksten te verzamelen.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen uit Apeldoorn en omgeving dat al ervaren.

Wil je een inkijkje hebben in de opzet en onze bijeenkomsten? RTV Apeldoorn heeft in 2015 een korte impressie gemaakt. De link naar dit filmpje is te vinden op de website. Kijk onder ‘nieuws’.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!