Roos schenkt geen thee, maar echte wijn

Zaterdag 26 maart 2016

Door Peter Vroon

In een kleine gezellige setting traden vrijdagavond 25 maart Jeroen Kant en Roos Blufpand op in Gigant. Jeroen Kant zong nederlandstalige dromerige nummers. Hij is een mengeling tussen Armand en Boudewijn de Groot. Zijn muziek en hij zijn eigenlijk een vorm van poezie.

Roos Blufpand trad op en gelijk  vanaf het eerste nummer pakte  Roos de zaal in. Zij is het stadium voorbij van een thee drinkende alto die zweverige muziek maakt. Roos pakte iedereen in met haar kwetsbare eerlijkheid en haar glimlach. Haar show was helemaal Nederlandstalig. De band staat echt als een huis. De nummers vol van energie en passie.

Roos Blufband is volwassen geworden in de muziek. Ze regisseert en neemt de muzikanten daarin mee. Een mooi moment aan het eind van de show was het acoustische nummer temidden van het publiek. Een avond waarin mooie muzikale momenten elkaar afwisselden. Zowel instrumentaal als vocaal. Roos is gegroeid en is veel meer zelfbewuster geworden in de muziek. Roos Blufpand, je hebt me overtuigd, je bent echt goed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!