Roots in the Woods

Maandag 12 april 2010

Door Redactie

Vier de herfst in Apeldoorn!

Apeldoorn krijgt een gloednieuw herfstevenement

Apeldoorn krijgt met Roots in the Woods een gloednieuw herfstevenement. Het gezinsevenement richt zich op muziek, theater, kleinkunst en diverse andere activiteiten, zoals touwtrekken en een klimbos. Het festival vindt plaats in het Beekpark, nabij het centrum van Apeldoorn, in het laatste weekend van de herfstvakantie. Met het festival probeert stichting Roots in the Woods de sociale samenhang in Apeldoorn te bevorderen en de sterke punten van de stad te belichten.

Het Beekpark wordt op 23 en 24 oktober omgetoverd tot festivalterrein. De festiviteiten vinden plaats in tenten, maar ook in de openlucht. Roots in the Woods kent een afwisselend programma. Overdag zijn de activiteiten voornamelijk gericht op Veluwse en Apeldoornse gezinnen, met verschillende voorstellingen, shows en activiteiten. In de avonduren is het programma gericht op een breder publiek met een gevarieerd aanbod van muziek.

Wat kunt u verwachten?
Onder andere Jules Deelder (jazz), Silvester Zwaneveld (cabaret), het Gorilla Meisje, Nanda Roep (kindervoorstelling), Huub Cooijmans (familievoorstelling) en het Vertelgenootschap Apeldoorn geven acte de présence. Ook shows en activiteiten als de Apeldoornse popquiz, woodcarving, vuurspuwen, kinder outdoor en boogschieten worden georganiseerd. De organisatie blijft de komende weken druk bezig om invulling te geven aan het programma.

Het festival geeft invulling aan de natuurlijke roots van Apeldoorn en de Veluwe en trekt deze lijn door naar het toenemende hedendaagse bewustzijn met betrekking tot duurzaamheid. De unieke kwaliteiten van Apeldoorn en de Veluwe staan hierbij centraal. De stichting wil daarnaast de mensen in Apeldoorn en omgeving samenbrengen, door met de festiviteiten een breed publiek aan te spreken.

Meer informatie, waaronder een uitgebreid programma, is te vinden op de website van Roots in the Woods: www.rootsinthewoods.nl.

Waar? Beekpark, Apeldoorn
Wanneer? 23 en 24 oktober
Hoe laat? zaterdag van 12.00 – 23.30 en zondag van 12.00 – 20.00
Voor wie? Voor iedereen, jong en oud!

Website: www.rootsinthewoods.nl
Twitter: twitter.com/RootsintheWoods
LinkedIn: Groep Roots in the Woods
Flickr: www.flickr.com/photos/rootsinthewoods
YouTube: http://www.youtube.com/user/RootsintheWoods

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!