Vier de herfst in Apeldoorn!

Dinsdag 25 mei 2010

Door Redactie

Langzaam daalt de temperatuur, de eerste blaadjes zijn gevallen en het lijkt stil op straat in Apeldoorn. Toch klinkt er ergens muziek, hoor je gelach en komen er heerlijke geuren op je af. Welkom bij het festival Roots in the Woods. Een festival voor en door inwoners van Apeldoorn en omstreken. Op het festival gaan we Back to the Roots in the Woods.

Locatie: Beekpark, Apeldoorn
Data: 23 en 24 oktober 2010
Activiteiten: Theater, kleinkunst en muziek

Apeldoorns talent
De organisatie van het festival is op zoek naar artiesten met talent, die wonen in Apeldoorn en omstreken. Heb jij talent? Lijkt het jou leuk om op te treden tijdens het festival Roots in the Woods? Neem dan contact op met Merith van Otterloo.

 
Vrijwilligers
Roots in the Woods is op zoek naar vrijwilligers. Wil je studiepunten verdienen of wilt u zich gewoon graag inzetten voor het festival? Neem dan contact op via Merith van Otterloo (merith@rootsinthewoods.nl).
Sponsoren
Roots in the Woods kan niet zonder de bijdrage van sponsoren. Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan het festival? Dat kan op verschillende manieren. Kijk voor informatie op de sponsorpagina of neem contact op met Bernard Zegers (bernard@rootsinthewoods.nl).
Pers
Kijk op de perspagina of neem contact op met Marco Bod.
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!