Roots in the Woods maakt programma bekend

Donderdag 6 oktober 2011

Door Eilt Staal

Vier de herfst met Silvester and Friends en Leo Blokhuis
Het aftellen tot de opening van festival Roots in the Woods is begonnen. Het herfstfestival komt net als vorig jaar met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Bezoekers van het gezinsevenement kunnen onder andere genieten van Silvester and Friends (cabaret), een muziekshow van Leo Blokhuis, Broodje Aap (kindertheater) en het Klimbos.

Vier de herfst in Apeldoorn! Dat is het motto van festival Roots in the Woods. Het evenement wordt gehouden van vrijdag 21 tot en met zondag 23 oktober in het Beekpark, nabij het centrum van Apeldoorn. Het dagprogramma van beide dagen is voornamelijk gericht op gezinnen en het zaterdagavondprogramma spreekt een breder publiek aan, met een gevarieerd aanbod van muziek.

Music in the Woods
Roots in the Woods staat op zaterdagavond 22 oktober in het teken van muziek. Met optredens van DJ Jazzper en bands als AlascA, Snowblink en Woody & Paul. De muziekavond vindt plaats in de gezellige Stentor Festivaltent en wordt afgewisseld met een voorstelling van Enge Buren (muzikaal cabaret). Op zondagmiddag zijn er akoestische optredens rondom een kampvuur.

Dagprogramma
Het zaterdag- en zondagmiddagprogramma richt zich op theater, kleinkunst en diverse activiteiten voor kinderen. In het Beekpark wordt een klimbos opgetuigd en kunnen kinderen ijzer smeden, broodjes bakken en vingerpunniken. In een houten theater worden Veluwse verhalen verteld en treden diverse artiesten op, zoals Silvester and Friends (cabaret), Effe Belle (improvisatie theater), Kukel & Moos en Broodje Aap (familievoorstellingen). Leo Blokhuis sluit met zijn kennis van popmuziek de zondagmiddag af met een muziekshow, waarna nog een kampioenschap wordt gehouden voor cabaretimprovisatie. In het Stentor Mediacafé worden interviews gehouden met de artiesten.

De volledige line-up met tijden is te vinden op de website van Roots in the Woods, www.rootsinthewoods.nl. Bij sommige voorstellingen wordt een klein bedrag voor entree gevraagd. Op vrijdag start het festival voor het publiek om 17.30 uur. Op zaterdag en zondag is het festivalterrein vanaf 12.00 uur geopend. Op zaterdag loopt het evenement door tot 00.00 en op zondag tot 20.00 uur.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!