Schoenenzaak Rethmeier nu hofleverancier

Donderdag 29 november 2012

Door Redactie

Rethmeier-Bally exclusieve schoenen ontvangt donderdag 29 november 2012 uit handen van burgemeester drs. J.C.G.M. Berends MPA het predicaat “Hofleverancier”, het recht tot het voeren van het Koninklijke Wapen met de toevoeging “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Dit predicaat wordt uitgereikt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het bedrijf.

Paul en Diana Rethmeier namen in 1991 de winkel over van Paul’s vader, Gustaaf Rethmeier, zoon van oprichter Georg Heinrich die de winkel startte in 1912. Het adres was toen nog Dorpsstraat 502, wat in 1917 werd gewijzigd in Hoofdstraat 118. In 1921 werd Rethmeier verkoper van het gerenommeerde Zwitserse schoenenmerk Bally. In 1932 liet de eerste eigenaar een nieuw pand bouwen aan de Hoofdstraat 166-2. En daar is de winkel nog steeds gevestigd. Op dit moment voeren de Rethmeiers 27 merken.

Rethmeier-Bally staat voor kwaliteit en exclusiviteit. De winkel heeft een eigen markt en een eigen speciale klantenkring.

Burgemeester Berends wordt donderdag om 16.00 uur ontvangen. Aansluitend reikt hij de oorkonde uit behorende bij het predicaat; tevens onthult de burgemeester het Koninklijk wapenschild.
Locatie: Rethmeier-Bally, Hoofdstraat 166-2, Apeldoorn

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!