Serious Hits Top 2000 Live! haalt €5.000,- op voor Spieren voor Spieren

Zaterdag 24 december 2022

Door Redactie

Tijdens het benefiet concert in Gigant kreeg Daan Mus, jeugdambassadeur van Spieren voor Spieren een cheque van maar liefst € 5.000,- overhandigd.

Vol blijdschap nam jeugdambassadeur Daan Mus tijdens het jaarlijkse feestje op 23 december. van Serious Hits Top 2000 Live! de cheque in ontvangst. “Het is mooi dat het publiek op deze wijze hun steentje bij heeft kunnen dragen aan dit prachtige doel” zegt Daan. “Met € 5000,- kunnen wij veel werk verzetten.”

Daan, 12 jaar oud, kampt zelf met een spierziekte. Hij is familie van een van de organisatoren van het benefiet concert in Gigant en daarmee was het goede doel voor 2022 een logische keuze.
De opbrengst van de kaartverkoop overtreft voorgaande jaren en Serious Hits is daar zeer blij mee.

Ze geven aan niet alleen geld op te willen halen voor kinderen met een zeldzame spierziekte, ook hopen de 25 muzikanten op deze manier meer bekendheid te geven aan Spieren voor Spieren.
Want Spieren Voor Spieren gaat tot het uiterste om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Want een spier eenmaal verloren komt nooit
meer terug. Daarom verbinden ze kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken.

Voor Daan was het een geweldige avond; “Cool dat deze muzikanten en het publiek hun gezonde spieren hebben ingezet voor kinderen zoals ik, met zieke spieren. En dan  was het ook nog eens één groot feest!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!