Sinterklaas bezoekt net voor pakjesavond Winkelcentrum Anklaar

Maandag 13 november 2023

Door Redactie

Sinterklaas en zijn Pieten verspreiden op zaterdag 25 november vreugde tijdens de intocht in het Winkelcentrum Anklaar. Een dag boordevol activiteiten voor jong en oud. Hieronder een overzicht van het programma.

Programma

Van 11:45 tot 12:00 uur kunnen kinderen meedoen aan de Pietengym, georganiseerd door de Pieten van Fit Fellows. Aansluitend is er van 12:00 tot 13:00 uur een spannend potje Pieten Bingo op het programma.

Om 13:00 uur is het hoogtepunt van de dag: de langverwachte aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten in het winkelcentrum. Ze nodigen iedereen uit om deel te nemen aan het Grote Sinterklaasfeest dat om 15:30 uur van start gaat. Tussen 15:30 en 16:30 uur staat het plein in het teken van de ‘Sint & Friends Sinterklaasshow’, een show voor jong en oud. Na afloop, van 16:30 tot 17:00 uur, is er de mogelijkheid tot een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten op het plein.

Sinterklaasshow Sint & Friends

Dit jaar brengt Sinterklaas een verrassende “Sinterklaasshow Sint & Friends” met een 7-koppige liveband. De show belooft een optreden vol bekende Sinterklaasliedjes, waarbij de hele menigte zal meeswingen op de feestelijke sfeer, gevuld met muziek en dans. Pieten zullen zelfs hun beste moves laten zien.

Pieten entertainment voor de kinderen

Naast gebruikelijke hoogtepunten, zoals de (gratis) fotobooth en een ontmoeting met Ozosnel, kunnen kinderen zich dit jaar ook vermaken met ballonnen Piet en Clown Piet. Deze twee creatieve Pieten laten hun fantasie de vrije loop en voorzien kinderen van ballonnencreaties. Er zijn ook schmink Pieten aanwezig om de kleintjes een kleurrijk gezicht te geven.

Sinterklaas Kleurplaat

Wil jij de Sint verrassen? Maak dan een mooie kleurplaat voor de Sint! Speciale kleurplaten zijn verkrijgbaar in verschillende winkels in het winkelcentrum. Lever deze in vóór 22 november, zet je naam erop en maak kans op een leuke verrassing van de Sint!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!