SKILL-ABILITY is op zoek naar talent

Woensdag 23 februari 2022

Door Apeldoorn Pakt aan

Ben jij een 65-plusser die zich graag nog maatschappelijk wil inzetten, maar hierin niet de weg weet te vinden? Ga met een jongere ontdekken hoe je jouw talenten kunt inzetten.

Hoe doen ze dat?

Samen met een jongere (15-30 jaar) vanuit SKILL-ABILITY worden er zes ontmoetingen georganiseerd. Op deze zes avonden bij jou thuis bereiden jullie samen een maaltijd voor elkaar. Aan de hand van een interactief vragenspel komt per keer een ander aspect naar voren van wie jullie zijn, jullie kennis en ervaring, maar ook waar jullie maatschappelijke belangstelling naar uitgaat. In een ongedwongen, vertrouwelijke en vooral gezellige sfeer.

Vanuit die ontdekkingstocht kunnen dan, misschien onverwachte, talenten naar voren komen en hoe die met elkaar en anderen gedeeld kunnen worden. Vervolgens worden samen met alle deelnemers (tafels) talenten, mogelijkheden en wensen gedeeld en gekeken naar maatschappelijke organisaties in Apeldoorn. Daarna kan er contact worden gelegd met organisatie(s), waar de talenten daadwerkelijk kunnen worden ingezet.

Wanneer begint het?

De eerste ’tafels’ starten in maart. Hieraan zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.

Waarom meedoen?

… omdat je nóóit te oud bent om maatschappelijk van nut te zijn. Elk talent telt! Dus ben je een jongere tussen de 15 en 30 jaar en lijkt het je leuk om dit samen met een oudere te gaan ontdekken? Neem dan ook contact met hen op!

Informatie

Is je belangstelling gewekt, heb je nog vragen en/of ken je iemand waarvan je denkt dat die ook heel goed in dit project zou passen, geef het door!

Kijk voor deze vacature op: Apeldoorn Pakt Aan
Of bel of app naar Loeke Hameleers; 06-82051727, of stuur een mail naar:  l.hameleers@stimenz.nl.

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.
Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!