Snapshot: lente in de lucht

Vrijdag 19 februari 2021

Door Redactie

Het belooft een mooi weekend te worden. Nu is ‘mooi’ natuurlijk discutabel, want vorig weekend was het voor velen ook ‘mooi’. Toen trokken we met z’n allen massaal het ijs op met schaatsen onder en dikke winterkleding aan. Er werd genoten van het winterweer, maar de komende dagen lijkt het toch echt een stukje warmer te worden. En dat werd ook wel duidelijk toen onze verslaggevers even een wandeling maakten. De bomen hebben knoppen, de bloemetjes beginnen te bloeien en de egel is weer uit zijn winterslaap. Welk weer het ook is, het leidt in ieder geval mooi even af van de coronasituatie waarin we zitten.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!