Snapshot: Virus versnelt verhuizing

Woensdag 3 juni 2020

Door Redactie

Het had er alle schijn van dat Asia, het Vietnamese restaurant aan de Loolaan, door Het Virus zou zijn geveld. Maar wie de moeite neemt de site van het restaurant te bekijken, leest dat het om een verhuizing gaat. Dankzij corona sneller dan aanvankelijk was gepland. Over een paar weken heropent Asia zijn deuren. En wel aan de Mariastraat 25.

Een bekende locatie, want ooit begon daar de Vietnamese victorie. Vooralsnog kan er echter alleen worden afgehaald en besteld. Tot zover de site. Een telefoontje naar makelaar Thijmen Kroes die het pand namens de eigenaar verhuurt, levert nog wat meer informatie op. Mogelijk wordt een deel van het pand verhuurd. Met de optie om groter te groeien en er op termijn een restaurant te realiseren.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!