SOAP organiseert dit jaar weer een 3-daags festival

Donderdag 23 september 2021

Door Redactie

Archief | SOAP

Op het Zwitsalterrein staat dit weekend de locatie van SOAP in het teken van het SOAP Festival 2021. Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september is er van alles op het terrein te beleven. Entree is gratis en zo hoopt SOAP op een hoge opkomst. Afgelopen week is er druk gewerkt om het terras met 1000 vierkante meter te vergroten. Ook zal je op het terrein een outdoor bar- en keuken vinden.

Optredens

Om het festival compleet te maken zijn er een aantal optredens geregeld. Op vrijdag is DJ Harryluyah op het terrein te vinden. Op zaterdag en zondag zijn Dinant van Tongeren, Duncan de Jong en saxofonist London Sax aanwezig. Het uitgebreide terras zal een bepaalde ‘beach-vibe’ afgeven en dat zal passend zijn met de weersverwachtingen voor dit weekend. Voor kinderen is er ook nog wat te beleven, er is namelijk een speciale kidscorner gemaakt. Een springkussen, XL-Lego blokken en een grote zandbak zijn er om de kinderen te vermaken.

Entree is gratis, maar om van je plek zeker te zijn kan je een tafel reserveren. Vooraf moet dan wel betaald worden. Je kan naar dit emailadres een mail sturen met de dag en het tijdstip waarop je wilt komen. Na de betaling wordt je tafel gereserveerd en ben je verzekerd van een plek bij het festival.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!