Soos59 op nieuwe locatie

Zondag 5 november 2023

Door Redactie

’t Vierhuis op Groot Schuylenburg was zaterdagavond 4 november de nieuwe plek voor de jaarlijkse Soos reünie. Onze verslaggever ter plaatse, Peter Vroon, verzorgde het hier bovenstaande beeldverslag en hield ons met spraakberichten op de hoogte van het verloop van het feest. Hieronder in flarden tekst een impressie van het feest.

“… ‘Kick some Kinks’ opende de avond, een geweldige tribute band, de mensen werden echt warm en enthousiast gemaakt, het feest moest nog op gang komen, het is echt een feest voor ‘oudere jongeren’ van boven de zestig die echt van een feestje en de Kinks houden ….”

“…. het feest ging verder met Groove on the roof met lekkere soul muziek van allemaal Apeldoornse muzikanten. De sfeer is echt bijzonder leuk, lekkere soulmuziek voor de liefhebber, ze staan en praten met elkaar. Een feest van herkenning ….”

“…. PartyMatic betrad daarna het podium, een rock/pop en soul band met weer allemaal muzikanten met een Apeldoornse connectie, een echte feestband, het publiek gaat compleet uit zijn dak….”

“…. tussen de optredens door speelde de Hofnar Blues band, wat mij betreft één van de topbands van deze avond. blues pur sang …..”

“….. de band More Life vormde het sluitstuk van de avond met muziek uit de jaren 60 en zeventig. De muziek waarvoor het zestig+ publiek hier naartoe komt. Ik heb het gehad en ga naar huis …..”

Met deze quotes uit de spraakberichten van Peter komt er een eind aan dit verslag en aan een geslaagde reünie Soos59,

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!