Help de bevolking van Oekraïne

SpektAKel MontMartre

Vrijdag 1 juli 2011

Door Edward Butter

A.s. zaterdag 2 juli in de binnenstad.

Op zaterdag 2 juli staat de Hoofdstraat vanaf de Deventerstraat tot het Caterplein tussen 11.00 en 16.00 uur in het teken van ‘MontMartre Apeldoorn’. Kunstenaars zoals schilders, sneltekenaars,
pottenbakkers, boetseerder stellen hun werken tentoon in een unieke ‘MontMartre sfeer’. De kunstenaars zijn vrijwel allemaal amateurs. Speciaal voor de kinderen is er een ‘kids art’ programma opgesteld waar kinderen gratis workshops schilderen kunnen volgen. Het evenement biedt ook straatmuziek- en straattheater.

 

Willem-Paul Koenen
Bevlogenverf

Bevlogenverf graffiti kunst staat voor kleur, expressie en dynamiek en wordt gedreven door optimisme en de uitdaging om met spuitbus sporen achter te laten die blijven verbazen. ”Het meer toegankelijk maken van graffiti vind ik belangrijk.”
www.bevlogenverf.nl

Huub Cooijmans

Een voorstelling waarbij het publiek geniet van hilarische comedy en spectaculaire acts. Er wordt gejongleerd, gegoocheld, met diabolo’s gegooid en zelfs brandende fakkels zullen hun weg door het luchtruim vinden!
www.huubcooijmans.nl

Maandagskinderen
Een dagje uit

Een stelletje op leeftijd bezoekt een festival. Met hun (on)gemakken beleven zij een intens dagje uit en brengen daarmee de overige bezoekers veel plezier.
www.maandagskinderen.nl

Chapeau

Chapeau is een viermansformatie welke swingende muziek maakt in de stijl van de Hotclub de France.
www.hotclubchapeau.com

Circus Knal

Een jeugdcircus met éénwieler- en jongleeracts. Ballen, ringen, kegels, vuurkegels, diabolo’s, minibikes, éénwielers, hoge éénwielers en streetstyle éénwielers. Met KNAL!! willen wij zelf zoveel mogelijk circus doen en anderen circus laten beleven.
www.circusknal.nl

Irene Ettema
Kindervoorstelling over zeerovers

BRASSUAL BRASSBAND o.l.v. Shahir Olbina (onder voorbehoud)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?