Sportservice Apeldoorn presenteert zomerprogramma voor kinderen

Donderdag 29 juni 2023

Door Redactie

In de eerste week van de zomervakantie heeft Sportservice Apeldoorn een activiteitenprogramma opgezet voor kinderen van verschillende leeftijden. Van maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli kunnen kinderen hun energie kwijt in een reeks sportieve evenementen.

Bruisende activiteiten Boschbad

Op 10, 12 en 13 juli transformeert het Boschbad tot een levendig sportterrein, waar Sportservice Apeldoorn een reeks sport- en spelactiviteiten organiseert. Voor de kinderen worden er verschillende bezigheden georganiseerd, variërend van frisbee tot basketbal en van kubbs tot badminton. Een sport- en speluitleen maakt ook deel uit van het aanbod, zodat kinderen bijvoorbeeld even een set badmintonrackets kunnen lenen.

Op dinsdag 11 juli is het tijd voor gezonde competitie, waarbij kinderen in twee rondes kunnen kanovaren en midgetgolfen.

Avontuurlijke kindervakantieweek

Woensdag 12 juli staat in het teken van de kindervakantieweek bij Buurthuis Maasstraat. Hier organiseert Sportservice Apeldoorn een dag vol sport- en spelactiviteiten, die garant staan voor verrassingen en plezier.

Sport Binky on Tour

De zomerse sportweek wordt afgesloten met Sport Binky on Tour bij Decathlon op vrijdag 14 juli. Na deelname aan opwindende activiteiten kunnen kinderen op speurtocht naar de enige echte Sport Binky in de winkel. Een fotomoment met Sport Binky is de kers op de taart van deze actieve week.

Aanmelden

Aanmelding voor sommige activiteiten is verplicht. Kijk voor aanmelding en het volledige programma op de website van Sportservice Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!