Sportspullenbank viert succesvol eerste jaar met sportieve activiteiten voor de jeugd

Donderdag 25 april 2024

Door Redactie

Het eerste jaar van de Sportspullenbank in Apeldoorn is achter de rug. Dankzij de belangeloze inzet van velen, waaronder de organisatie van de Apeldoorn Cup, 11 Teamsports, WSP en de medewerking van meerdere sportverenigingen, hebben veel sportspullen hun weg gevonden naar de Oude Beekbergerweg. En nog belangrijker, veel sportspullen hebben een tweede leven gekregen bij dankbare nieuwe gebruikers, gasten van de Sportspullenbank.

Activiteiten om het eerste jaar te vieren

Om het succesvolle eerste jaar te vieren, organiseert de Sportspullenbank op woensdag 15 mei diverse leuke, sportieve activiteiten voor de jeugd in Sporthal Zuiderpark. Deze activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door het EK Beach volleybal dat van 13 tot en met 16 augustus op het Marktplein plaatsvindt.

Tussen 14:30 en 17:30 uur kunnen kinderen deelnemen aan activiteiten zoals: een volleybalhindernisbaan, een smashmeter om slagkracht te testen, reuzenvolleybal, de uitdaging om een Oranje volleyballer omver te slaan, de kans om je voetbal skills trainen en de mogelijkheid om TikTok dansjes leren van twee dansdocenten van Wensink dansschool.

Iedereen is welkom om mee te doen, aanmelden is niet nodig. Vergeet niet je binnensportschoenen mee te nemen.

Sportspullen doneren

De Sportspullenbank kan nog steeds sportspullen gebruiken, vooral sportschoenen zijn welkom. Je kunt sportshirts, broeken, trainingspakken, kousen, schoenen en andere sportspullen doneren, mits deze schoon zijn en in goede staat verkeren.

Waar en wanneer inleveren

  • Adres: Oude Beekbergerweg 157, Apeldoorn
  • Openingstijden: Maandag van 10:00 tot 15:00 uur

Heb je veel sportkleding en/of spullen en wil je dat het opgehaald wordt of heb je andere vragen? Neem dan contact op via jos.brekelmans@chello.nl

Side-event programma EK beachvolleybal

De viering van het 1-jarig bestaan van de Sportspullenbank is één van de vele activiteiten in aanloop naar het EK beachvolleybal 2024. Benieuwd naar welke side-events er nog meer zijn? Kijk dan op deze pagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!