Stadsakkers is op zoek naar vrijwilligers

Donderdag 21 augustus 2014

Door Redactie

Stadsakkers

Vrijdag 22 augustus moeten de aardappels uit de grond. Door de vele regenbuien dreigen ze te gaan rotten. Ze kunnen dus niet langer in de grond blijven zitten. We roepen iedereen op om een dagje mee te komen helpen, want u wilt toch niet dat ze straks bij de voedselbank zonder aardappels zitten!

Dus kom vrijdag 22 augustus naar de StadsAkkers, help ons met de aardappeloogst en je krijgt een maaltje aardappels mee naar huis. We werken van 9.00 tot 15.00 uur aan de Dommeweg 5 in Apeldoorn (Zuidbroek).

De StadsAkkers is een stichting die gratis groenten, fruit en aardappelen levert aan voedselbanken. Buurtbewoners, restaurants en cateraars kunnen groenten, fruit en aardappels bij ons kopen, want het is de bedoeling dat er genoeg inkomsten komen om het geheel draaiende te houden. De oogst van de week kunt u elke week vinden op www.stadsakkers.nl/oogst-van-deze-week/

De stichting wordt gerund door een klein team dat leiding geeft aan de vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden, mensen die gebruik maken van een zorginstelling, etc.

Wat van de StadsAkkers komt is puur natuur; met biologische zaden, biologische mest en zonder bestrijdingsmiddelen. Dus smullen met smaak!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!