Stadsakkers zoekt mensen die graag buiten werken

Woensdag 12 april 2023

Door Apeldoorn Pakt aan

Buiten werken in het groen aan de rand van Park Zuidbroek. Bij de Stadsakkers is het gezellig, je kunt veel leren en er is voldoende werk op de akker en in de kruidentuin.

Ze zoeken enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het aanleggen van plantbedden, het zaaien en planten van kweekplantjes, bemesten, onkruid wieden, oogsten en nog veel meer. Kortom: bij alles wat nodig is om de lekkerste groenten van Apeldoorn te kweken. Dat doen ze op een biologische manier. Zo ontdek je van alles over tuinieren.

Stadsakkers is geopend van 8.30 – 16.00. Andere werktijden zijn in overleg mogelijk. Bij goed weer is het werk vooral buiten, maar bij regen of kou is er ook een warme plek om binnen te werken. 

Lekker buiten werken bij de StadsAkkers is fijn voor jezelf en je helpt er ook nog anderen mee! Een deel van de opbrengst gaat bijvoorbeeld naar de Voedselbank.

Voor meer informatie/aanmelding: Stadsakkers Apeldoorn | Apeldoorn Pakt Aan

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581. Kijk voor meer vrijwilligersvacatures op:  Apeldoorn Pakt Aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!