StadsOase maakt langverwachte comeback

Dinsdag 4 juli 2023

Door Redactie

De geliefde StadsOase is terug in Apeldoorn, klaar om zondagen te transformeren in dagen van plezier en muziek. Vanaf 9 juli tot en met 20 augustus is het Van Reekumplein, samen met de steeg naast GIGANT (Nieuwstraat 377), de plek om te genieten van lekker eten, verfrissende drankjes en natuurlijk muziek. Het festival, dat sinds 2014 wordt georganiseerd door GIGANT, is iedere zondag geopend van 14:00 tot 22:00 uur en gratis toegankelijk.

Terugkeer

De StadsOase maakt zijn langverwachte comeback. Na twee jaar van afwezigheid door de coronapandemie en een aangepaste editie van het buitenfestival van Gigant vorig jaar, het Zomercafé in de steeg naast Gigant, krijgen we dit jaar weer een volledige StadsOase ervaring.

De betovering van muziek

De StadsOase biedt elke zondag twee liveacts, met optredens om 15:00 uur en 17:30 uur. De eerste zondag, op 9 juli, wordt geopend met de melodische electro-beats van MARTH, gevolgd door het energieke indiepop-duo Ciao Lucifer. De muzikale lijn loopt door tot en met 20 augustus, met acts als KUENTA, Chef Defect, The Dirty Dimes, SHAMZON, Banda Matatu, Melle Jutte, Lo Poloko, Cosmic Crooner, Entoto Band, George and The Rams, Acoustick en Scenic Route to Alaska.

Einde in stijl

De laatste twee zondagen worden afgesloten met een silent disco, waarbij bezoekers kunnen dansen op de tunes van dj-collectieven Technic Fabrique en HouzeWarming. Het volledige programma en meer informatie zijn te vinden op de website van Gigant.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!