Start the party toernooi in CODA Gamezones

Donderdag 9 februari 2012

Door Redactie

Deze voorjaarsvakantie organiseert CODA het Start the party toernooi. Houd je van een feestje en ben jij een echt feestbeest? Kom dit dan bewijzen tijdens het Start the party toernooi op de PlayStation 3 bij één van de CODA Gamezones.

CODA organiseert het Start the party toernooi voor jong en oud. Kom in je mooiste feestoutfit naar één van de vestigingen en daag iedereen uit op de PlayStation 3. Behaal de hoogste score van jouw bibliotheek en win vrijkaartjes voor het hele gezin (6 personen) voor een van de volgende accommodaties van Accres: Aquacentrum Malkander, Sportfondsenbad, Boschbad of Kinderparadijs Malkenschoten. Haal je de hoogste score van alle vestigingen? Dan win je een tegoedbon waarmee je twintig keer gratis een game kan lenen bij een van de CODA Bibliotheken. Ook voor de partyganger met de meest fraaie feestoutfit is een leuk feestpakket te winnen!

Kortom: kom voor een gezellige feestmiddag naar CODA Dok Zuid op maandag 20 februari, CODA De Maten op donderdag 23 februari of CODA Centrale bibliotheek op vrijdag 24 februari. Iedereen die tussen 14.00 en 16.30 uur de bibliotheek bezoekt kan meedoen. Je hoeft je dus niet op te geven voor de wedstrijd én je mag zo vaak meedoen als je wilt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!