Steppen voor het goede doel

Woensdag 23 november 2011

Door Redactie

Tijdens de Apeldoornse Step Kampioenschappen (A.S.K.) zullen ‘s middags Apeldoornse basisscholen en ‘s avonds Apeldoornse bedrijven steppen voor de titel ‘Apeldoornse Stepkampioen 2011’ en, nog belangrijker, voor het goede doel: Stichting Edukans.

SCHOLEN
Speciaal voor de A.S.K. wordt de Americahal voor één dag omgetoverd tot de Afrikahal. Op een Afrikaans getint parcours gaan 225 leerlingen uit groep 7/8 de strijd met elkaar aan om binnen 3 minuten zoveel mogelijk rondes te steppen voor het goede doel. Ook naast het steppen is er genoeg te beleven, zo zijn er workshops van MiDushi en dansschool Wensink en staan er veel sportieve en uitdagende activiteiten van TéBé evenementen service.

Scholen die onder andere mee doen zijn: OBS De Bundel (groep 8), Prinses Julianaschool Lieren (groep 7/8), De Rietendakschool (groep 7/8), PCBS De Diamant (groep 7 en 8), PCBS De Kring (groep 7 en 8) en Martin Luther Kingschool (groep 7/8).

BEDRIJVEN
Het avondprogramma is een actieve netwerkavond. 24 teams zullen de strijd met elkaar aangaan om ‘Apeldoorns Step Kampioenschappen 2011’ te worden. Compleet verzorgd met een buffet van Linthorst catering en muziek van DJ Iwan en een optreden van Feestlift.

Niet steppen maar wel kijken?
Dit is mogelijk maar wel tegen een kleine vergoeding van €15,- voor Edukans (entree vanaf 19.45 uur). De hele avond (incl. buffet en 3 drankjes) bijwonen kan voor €30,- (entree om 18.30 uur).

Deelnemende bedrijven zijn o.a.:
Amazing, VillaHelvetia, Uitgeverij Stedendriehoek, Boon Accountants Belastingadviseurs B.V., Paramedich centrum Apeldoorn, Draisma, eigen! media, Hollander techniek, Lukkien Autobekleding, Nieuws van Apeldoorn, Ford Mundus, Suiker advocaten, TIP Personeelsdiensten, Van Ommen B.V. , Aqon ICT & Logistiek B.V., Achmea Health center Noord, Virion Consult, Vierkante tafel, Libema en Kleverwal schilderwerken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!