Stichting ‘kLEEF loopt door Orderbos

Maandag 18 september 2023

Door Redactie

Het Orderbos in Apeldoorn zal opnieuw het toneel zijn van het jaarlijkse ‘kLEEF! Run’ evenement, een loopevenement voor iedereen, dat plaatsvindt op zaterdag 7 oktober ten behoeve van Stichting ‘kLEEF!’ in samenwerking met AV’34. Het parcours slingert door de bosrijke omgeving en biedt verschillende afstanden om aan deel te nemen: 1 km, 5 km, 7,5 km en 10 km.

Wandelen

Voor degenen die liever willen wandelen, zijn er twee wandelroutes van 2 en 5 km uitgestippeld in het Orderbos. Naast kosten voor deelname, is er de mogelijkheid om extra te doneren. Bij zowel de 2 km als de 5 km wandeling wordt een gids ingezet om deelnemers te informeren over de natuur en omgeving. Een gelegenheid om te genieten van de bosrijke schoonheid en tegelijkertijd Stichting ‘kLEEF!’ te steunen.

Stichting ‘kLEEF

Door deel te nemen aan deze wandeling draag je direct bij aan de ondersteuning van Stichting ‘kLEEF!’. Het inschrijfgeld wordt namelijk volledig aan deze Apeldoornse stichting geschonken. Zoals bekend biedt de stichting een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen die met kanker te maken hebben (gehad), evenals hun naasten en nabestaanden. De stichting is grotendeels afhankelijk van giften en donaties, maar ook jouw deelname aan deze evenementen helpt de stichting.


Meer info

Aanmelden voor deze bijzondere ochtendwandeling kan via de volgende links:

‘kLEEF! Run
‘kLEEF! Wandeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!