Stichting ‘KLEEF’ zoekt gesprekspartners

Woensdag 16 augustus 2023

Door Redactie

Inloophuis Stichting ‘KLEEF’ is op zoek naar een nieuwe collega die zich wil inzetten als gesprekspartner voor hun gasten. Met de voortdurende drukte in het Inloophuis wordt uitgekeken naar een nieuwe toevoeging aan het team. De gesprekspartners voeren diepgaande individuele gesprekken en begeleiden gespreksgroepen. Er wordt een professionele achtergrond in gespreksvoering verwacht.

Gesprekken en begeleiding

De gesprekken vinden plaats met mensen die zelf ziek zijn, partners, naasten of nabestaanden van mensen die met ziekte te maken hebben. Deze gesprekken richten zich op de beleving van de ziekte en soms ook op de levensverhalen van mensen. Het openstaan voor de diverse achtergronden van de gasten is van essentieel belang, aangezien de focus ligt op luisteren en begrip tonen, niet op het geven van adviezen.

Kanker en diversiteit

De ideale kandidaat dient bekend te zijn met de impact van kanker op mensen. Een minimaal HBO-opleidingsniveau wordt gewenst. De nieuwe collega zal deel uitmaken van het team van geestelijk begeleiders/groepsbegeleiders, wat mogelijkheden biedt voor intercollegiale uitwisseling.

Vrijwilligersfunctie

Dit betreft een vrijwilligersfunctie binnen een professionele context. Een passende vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. Een open persoonlijkheid die feedback kan geven en ontvangen past goed binnen deze veelzijdige organisatie.

Solliciteren

Als je je vanuit je vakgebied wilt inzetten voor mensen met kanker en hun naasten/nabestaanden en je bent woonachtig in de gemeente Apeldoorn, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur een korte motivatie en je cv naar contact@stichtingkleef.nl onder vermelding van ‘Vacature Gesprekspartner’.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Elma van Leeuwen via 06-52631263.

Het Inloophuis Stichting ‘KLEEF’ is een plek van ondersteuning en ontmoeting voor mensen met kanker en hun naasten/nabestaanden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!