Stimenz organiseert voorlichtingsmiddag

Dinsdag 15 augustus 2023

Door Redactie

In de snel veranderende wereld van financiën en ouder worden is het essentieel om voorbereid te zijn op de toekomst. Stimenz nodigt je uit voor een informatieve middag, gewijd aan het thema ‘Veilig financieel ouder worden’, om inzicht te krijgen in opties voor jouw financiële belangen op de lange termijn.

Op woensdag 23 augustus, van 14.30 tot 16.00 uur, organiseert Stimenz een bijeenkomst in De Stolp, Violierenplein, met als doel om men te informeren over de verschillende mogelijkheden om je financiën te beschermen en te beheren, terwijl je ouder wordt.

Bewuste keuzes maken

Een levenstestament is een van de instrumenten die aan bod zullen komen. Dit document stelt je in staat om te bepalen wie verantwoordelijk zal zijn voor jouw financiële, medische en persoonlijke zaken, indien je dit niet meer zelf kunt doen. De voorlichting wordt gegeven door een ervaren notaris, die inzicht zal bieden in verschillende scenario’s en praktische voorbeelden zal delen.

Bescherming en bewindvoering

D&L Bewindvoering zal ook aanwezig zijn om de voordelen van beschermingsbewind uit te leggen. Zij zullen verduidelijken wat dit inhoudt en hoe jouw vermogen beschermd kan worden. Door bewust na te denken en de juiste stappen te ondernemen, kun je gemoedsrust creëren voor de toekomst.

Aanmelden en contact

Voor deelname aan deze bijeenkomst kun je jezelf aanmelden via de e-mail: m.kleinleugenmors@stimenz.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!