Summer in the city

Woensdag 30 juni 2010

Door Stadsmens

Deel 2 in de serie ‘Summer in the city’. Bloggers schrijven spontaan een verhaal op basis van een foto van een van de fotografen van Apeldoorn Direct .

Het feest is over, voorbij. Wat blijft is de enige tastbare herinnering aan een mooie zomerse voetbalavond. Zou het leuk geweest zijn? Het is moeilijk in te schatten. Eén lege wijnfles lijkt niet het bewijs van een erg gezellig feest te zijn. Of is voetbalpubliek toch meer bierpubliek en zijn de lege kratten inmiddels ingeleverd voor volle? En was deze wijn voor de enige wijndrinker in het gezelschap. Dan had hij of zij een prima avond.

Nederland is door en dat is mooi. Op naar het volgende feest met alweer mooi weer, aldus de voorspellingen. Nu maar hopen dat burgemeester Fred de Graaf mild is voor de organisatoren van de Fanzone op het Leienplein. Ze hadden twee bewakers te weinig ingezet en moeten op het matje komen. Thuis kijken kan natuurlijk ook, met een biertje en een wijntje erbij. Zou de volgende foto twee flessen laten zien of worden de lege plekken op het flessenrek aangevuld met Heineken longnecks? Hoe het ook zal gaan. Apeldoorn Direct wenst jullie een spannende wedstrijd.

(foto: Joke de Wolde)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!