’t Bunkertje dicht?

Maandag 14 januari 2013

Door StrangeArt

Uit de Stentor:
APELDOORN – Coffeeshop ’t Bunkertje bij het Apeldoorns station mag van de gemeente geen softdrugs meer verkopen. De eigenaar is hoogst verbaasd en vecht de zaak aan. Burgemeester John Berends heeft de gedoogverklaring van ’t Bunkertje in laten trekken, omdat in een ander pand van de eigenaar een te grote voorraad is ontdekt.
Einde bericht Stentor

Tja, een icoon verdwijnt dan. De eerste shop in Apeldoorn. Ooit een fotoserie gemaakt in dit gebouw. Jong en oud, autochtoon en allochtoon, hoog en laag opgeleid zie je daar. Relaxte sfeer. Stom van de eigenaar om zich te laten betrappen. Wat ik niet begrijp is de sluiting van dit pand zonder waarschuwing (als dat waar is). Nog meer straathandel straks?

Terzijde: Er is een bewijs dat in het verleden verkocht werd aan minderjarigen. Dit is aan de politie gemeld, maar het bevoegde gezag heeft niets met de aangifte gedaan (klopt toch Agnes?)

Ook een beetje hypocriet, iedere nuchtere persoon begrijpt dat een Coffeeshop voorraad heeft. Maar op dit magazijn feit sluiten en tegelijkertijd signalen over verkoop aan minderjarigen negeren?. De gesmolten boter sijpelt van het hoofd van het bevoegd gezag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?