Terug naar de seventies met Studio 55!

Dinsdag 3 mei 2011

Door Tamara Cheizoo-Buis

Studio 54 was in 1977 een van de meest drukbezochte nachtclubs in New York. Zowel ‘gewone’ mensen als beroemde sterren kwamen af op de grote feesten waarin muziek, drank en drugs centraal stonden. Bekend was ook het beruchte toegangsbeleid waarbij de eigenaren vaak lange rijen dringende mensen voor de deur lieten wachten.

Na de sluiting van Studio 54 in 1979 is het tijd om de disco nieuw Apeldoorns leven in te blazen en wel in de vorm van Studio 55! De naam is natuurlijk te danken aan Studio 54, maar dan met ons Apeldoornse netnummer 055. Vanaf 21 mei a.s. hoef je Apeldoorn dus niet meer uit om los te gaan, je komt gewoon naar Studio 55 in de Nettenfabriek! Rep Ringel en een elfkoppige soulband zorgen voor ‘gouwe ouwe’ dansklassiekers uit de seventies. Het typische Studio 55 entertainment, zoals danseressen, extravagante types en travestieten zorgen voor de finishing touch.

Studio 55 opent dit jaar drie keer haar deuren in de exclusieve Nettenfabriek, namelijk op 21 mei, 10 september en 19 november. Tijd: 20.00 – 02.00 uur.
Meer informatie over kaartverkoop: http://theo.nl/studio-55

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!