Theater zonder Grens speelt De Prijs

Vrijdag 5 april 2024

Door Ben Eggermont

De Apeldoornse theatergroep Theater zonder Grens is weer voortvarend aan de slag gegaan. In het afgelopen jaar werden een aantal mini-voorstellingen verzorgd. Bij Cultuur Bij Je Buur  en bij de feestelijke heropening van Paleis Het Loo presenteerden zij zich met muziek en toneel.

“Afgelopen maanden werd er hard gewerkt aan onze nieuwe voorstelling De Prijs. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april is deze te zien op het Gigant Podium in de intieme Walvis-zaal, aanvang 20:30 uur.” zegt Bako.

Te reserveren bij Podium Gigant telefonisch via 055 5216 366 of http://gigant.nl/podium/stadspodium; toegangsprijs €8

De Prijs

De Prijs’ is een diepgaand toneelstuk over menselijke relaties, angst, hoop, identiteit en fantasieën vol met geestelijke momenten. Hilarische momenten en morele vraagstukken wisselen elkaar af. In dit stuk komen verschillende karakters samen. Het is actueel en hedendaags. Ontroerend, is herkenbaar en laagdrempelig en daarbij ook geestig. De prijs is een prikkelend verhaal vol vermakelijke en hartverscheurende monologen en dialogen.

Theater Zonder Grens stelt maatschappelijke engagement voor haar werk. Soms confronterende momenten voor het publiek maar zeker zal het publiek geactiveerd de zaal verlaten. Verschillende karakters wachten op een beloofde die hun iets leuks zal bieden, maar voor het winnen van de prijs moet veel gebeuren. Wie is de terechte winnaar?

Spel in multiculturele setting

Balla Darwesh (gast), Ilja Deinert-te Koppele, Ben Eggermont, Yumi Shima, Esther Es, Bako Sorany

Regie: Bako Sorany
Muziek: Hama Bakir
Tekst: TZG Collectief
Fotograaf: Job Kok

Interview met Bako Sorany door RTV Apeldoorn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!