Tim Knol trapt ‘Seated Specials’ af in Gigant

Zaterdag 5 september 2020

Door Redactie

Voor het eerst sinds lange tijd opende Gigant gisteravond, vrijdag 4 september, de deuren van de Popzaal weer. Maar aangezien de coronamaatregelen nog duidelijk aanwezig zijn, kan alles niet als vanouds. En dus bedachten ze bij Gigant de ‘Seated Specials’. Zittend aan tafeltjes kan het publiek genieten van een optreden. Tim Knol mocht het spits afbijten.

De bezoekers genoten van het eerste concert sinds tijden in een sfeervol ingerichte Popzaal. Een drankje drinken? Geen probleem. Via een QR-code op de tafel konden de drankjes besteld worden en deze werden keurig bij het tafeltje uitgeserveerd.

Intensiteit

Tim Knol trad in deze intieme sfeer op: 2 concerten per avond waardoor het mogelijk werd om veel mensen een muzikale avond te geven. Per concert maximaal 42 mensen die zittend het concert volgen. Tim speelde op een verstilde en krachtige toon zijn nummers. Vol enthousiasme en intensiteit deelde hij zijn muziekhart met de zaal.

Ook bracht hij 2 nieuwe nummers; deze ontstonden in de ‘coronatijd’. Hij probeerde ze uit in de Popzaal en ze werden enthousiast onthaald door het publiek. Hij is een echte singer-songwriter die de elementen van country, Bluegrass, blues en een vleugje ‘Bob Dylan’ verenigd in zijn nummers.

Tim bedankte Gigant voor het aandurven van de start van nieuwe concerten. Niet alleen het publiek wil de artiest beleven, maar de artiest wil ook het publiek beleven.

Gigant, Popzaal, vrijdag 4 september 2020

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!