Help de bevolking van Oekraïne

TJOMMIE op nationale televisie

Donderdag 31 mei 2012

Door Tjommie

Tjommie

GoedTV is een zender en podium waar mensen hun passie, enthousiasme en betrokkenheid kunnen delen met anderen. GoedTV zendt 24 uur per dag uit op kanaal 995, met een afwisselende programmering van documentaires, films, series en actualiteiten. De hele maand juni is de Apeldoornse TJOMMIE Foundation te zien op deze zender.

GoedTV zal herhaaldelijk twee video’s van TJOMMIE laten zien die begin 2012 opgenomen zijn in Elandsdoorn. TJOMMIE voerde toen samen met Stichting Draw Your World een kunstproject uit in het township. De documentaires geven een goed beeld van het leven in Elandsdoorn en de rol van Ndlovu Care Group, de partnerorganisatie van TJOMMIE. De projecten van Ndlovu, gesteund door TJOMMIE, geven hoop en kunnen net het steuntje in de rug zijn dat zoveel mensen nodig hebben.

Dankzij GoedTV kan TJOMMIE haar werk aan een breder publiek tonen en daar zijn we heel erg blij mee. Want de mensen in Elandsdoorn hebben onze hulp hard nodig, juist nu.

Meer weten over GoedTV, de video’s van TJOMMIE én hoe je TJOMMIE via je afstandsbediening kunt steunen? Kijk op www.tjommie.nl, of neem contact op via info@tjommie.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?