Top2000-Kerkdienst in Grote Kerk Apeldoorn

Woensdag 22 november 2023

Door Redactie

In de aanloop naar de Top2000-uitzending op Radio 2, opent de Grote Kerk in Apeldoorn op zondag 10 december om 19.00 uur haar deuren voor een bijzondere kerkdienst. Met negentien nummers over het thema Tijd belooft het een avond vol muzikale beleving en inspiratie te worden.

Meezingen

Tijdens de Top2000-kerkdienst, bekend om zijn inspirerende teksten, kun je alvast in de kerststemming komen. De Grote Kerk biedt een unieke gelegenheid om in een bomvolle kerk mee te zingen met nummers als “Sign of the Times” van Harry Styles, “Time is Running Out” van Muse en “Dream On” van Aerosmith. De Top2000-band Major Seventh zorgt voor live muziek, terwijl ds Hester Smits een inspirerende boodschap deelt.

Blik op de tijd

De keuze voor het thema Tijd komt voort uit het besef dat we in een turbulente periode leven. De brandhaard in het Midden-Oosten, verkiezingsuitslagen en gedeelde hoop voor een positieve toekomst in 2024 zijn slechts enkele aspecten die onze tijd kenmerken. Muziek, als reflectie van de tijdgeest, zal ook dit jaar een centrale rol spelen.

Praktische informatie

De deuren van de Grote Kerk openen om 18.30 uur, met een hartelijk welkom voor eenieder die de kerkdienst wil bijwonen. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor Stichting Speelgoedbank Apeldoorn en de gemaakte kosten wordt gewaardeerd. Na afloop is er gelegenheid voor een gezellig drankje.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!