Topp Ice opent ijssalon in Oranjerie

Donderdag 30 maart 2023

Door Redactie

Topp Ice’s roze met blauwe kiosk, die vorig jaar nog op het middenplein van de Oranjerie stond, wordt omgebouwd tot een volwaardige ijssalon met twintig zitplaatsen in het voormalige pand van de Bodyshop. Silvester Tollenaar is eigenaar van Topp Ice en franchisenemer van backWERK Apeldoorn

De uitbreiding

Bij Topp Ice heb je de keuze uit softijs in alle soorten en maten, met verschillende toppings en siropen. Niet alleen breidt de ruimte van de ijssalon uit, ook kan er uit een ruimer assortiment gekozen worden. Bij Topp Ice had je al de keuze uit softijs in alle soorten en maten met verschillende toppings en siropen. Dit aanbod wordt wordt gebreid met ijskoffies, freakshakes, warme Luikse wafels en meer.

De lancering

Na twee proefdagen volgt de grand opening op zaterdag 1 april 2023. Om 11:00 is openen de deuren en voor de eerste 50 klanten liggen er gratis donuts klaar. Topp Ice is van dinsdag tot en met zondag geopend.

‘The house of waffles and ice cream’ opent zaterdag 1 april voor het eerst haar deuren. Kijk voor meer informatie op de Facebook of Instagram-pagina van Topp Ice.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!