Help de bevolking van Oekraïne

Twee gewonden bij frontale aanrijding

Vrijdag 13 januari 2012

Door Redactie

Een 36–jarige man uit Friesland en een 28–jarige vrouw uit Epe zijn donderdagavond 12 januari gewond geraakt na een frontale aanrijding. Een 18-jarige bestuurder uit Apeldoorn ging er na de aanrijding vandoor, hij meldde zich later aan het politiebureau. De man en vrouw zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde kort voor 22:30 uur. De 36-jarige automobilist uit Friesland reed op de Laan van Zevenhuizen, hij kwam vanuit het centrum. Een 18-jarige automobilist reed op de Sluisoordlaan en wilde op de kruising met de Laan van Zevenhuizen rechtdoor. Er ontstond een aanrijding waarbij de man uit Friesland en zijn inzittende gewond raakte. De hulpdiensten zijn gewaarschuwd. De brandweer heeft geholpen om de gewonden uit de auto te bevrijden. Het personeel van een traumahelikopter heeft medische bijstand verleend.

De 18-jarige man ging er direct na de aanrijding te voet vandoor. Hij meldde zich later op het politiebureau. De Apeldoorner bleek niet gedronken te hebben. De verkeersongevallendienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?