Uitgaan in Apeldoorn

Donderdag 19 april 2012

Door Redactie

D&R Fotografie

In aanloop naar een weekend vol Koniginnedagevenementen eerst nog een gewoon weekendje in het Apeldoorn’s uitgaansleven.

Vrijdag

De Borrelnood bijt dit keer de spits af en doet dat met het niet-netwerkfeestje dit keer in Hotel Oranjeoord te Hoog Soeren. Wie daar even is geweest kan meteen door naar Gigant waar o.a. The Steel Breeze, Meneer van Zanten en DJ Funky Feike een uniek concert t.w. het Roparun Benefiet. Muziek voor het goede doel, een strijd tegen kanker. The Jay Ottawa band staat tegenover Gigant geprogrameerd in het Bluescafé. Geen goed doel, welk rocking blues en beste jazz.

Zaterdag

Blaudzun laat de klanken van o.a. zijn nieuwe CD horen in Gigant. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meer info over deze muziekdag vind je hier. Maal je te laat, dan gaat de avond over in latijnse sferen. In het ACEC Gebouw vind je tango, samba, milonga en andere muziek en dansen uit Argentijnse hoek getoond door muziekgroek Volver. Wil je lekker salsadansen dan opent ArtCafé Sam Sam haar deuren vanaf 20.00 uur.

Zondag

Zondag staat in het teken van de niet allerdaagse uitjes. Zo viert Muziekvereniging Eendracht een slagwerkfestival ter ere van hun 90-jarig bestaan. Dit zal gebeuren in het duivensportcentrum. Wie het slagwerkfestival liever overslaat kan naar de Bach-cantates in de grote kerk ’s avonds. Verder is voor zondag de hoop gevestigd op de weergoden die het mogelijk moeten maken te genieten van onze attractieparken, de speelweide van Berg & Bos enz.

Genoeg dit weekend met een zondag die de stilte is voor de koniniginnestorm die er zal komen.

Vernieuwde agenda

Wil je alle uitjes weten, kijk dan in onze vernieuwde agenda. Deze is nu ook geoptimaliseerd voor je mobiel. Dus het is heel makkelijk te zien, wat er wanneer gebeurt waar in Apeldoorn. Lekker makkelijk, dan hoef je dus écht niks meer te missen. Het is binnenkort ook makkelijk om zelf je eigen evenement in te sturen voor onze agenda.

Prettig weekend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!