Uitnodiging: kunst en cultuur op 28 februari

Woensdag 24 februari 2010

Door olafprinsen

Kunst en cultuur is van groot belang in Apeldoorn. Daarom heeft D66 Apeldoorn een wedstrijd uitgeschreven voor creatieve ideeën die ervoor zorgen dat kunst en cultuur in Apeldoorn beter zichtbaar worden. Plannen kunnen tot aanstaande woensdag worden ingestuurd. De winnaar van de prijs ontvangt op zondag 28 februari in Westpoint Gallery, gevestigd in het oude stadskantoor aan het Beekpark, het schilderij ‘In love’ van Jack, ter waarde van €700,-.

Voordat de jury de prijswinnaar bekend maakt, vindt er vanaf 14.00 uur een debat plaats over kunst en cultuur. U bent van harte uitgenodigd om dit debat bij te wonen. In het debatpanel zitten Martijn van Duivenboden (directeur Gigant), Jack Liemburg (kunstenaar), Martin de Bes (manager van diverse kunstenaars) en Ben Mouw (voorzitter Stichting Ateliers Apeldoorn). Rond 15.00 uur wordt het meest creatieve idee bekend gemaakt.

Het is zeker niet de bedoeling dat iedereen daarna naar huis gaat. Het is namelijk ook de maandelijkse open dag van Westpoint Gallery, waarop de werken van de zes kunstenaars zijn te bewonderen. Uiteraard wordt er voor een drankje gezorgd. Om de middag compleet te maken treedt ook de band Crossroads 50#1 op.

Zelf nog een idee voor de prijsvraag? Lees hier hoe u mee kunt doen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!