Valentijnsdag, wat is er te doen in Apeldoorn?

Woensdag 2 februari 2022

Door Dione Lam

Unsplash, Matt Nelson,

Het is weer februari, wat betekend dat de dag van de liefde weer bijna voor de deur staat. Heb jij al plannen voor deze dag? Of heb je nog totaal geen idee wat je moet en kan doen? Uiteten, gezellig wandelen of een nachtje weg. Hieronder vind je wat er in Apeldoorn allemaal te doen is op 14 februari!

WijnSpijs-wandeling in de binnenstad

Een gezellige wandeling door de binnenstad, waarbij je van vijf verschillende restaurants kunt genieten! Met je partner heerlijke gerechten eten, wijn drinken en wandelen door de stad. Het kan allemaal met de WijnSpijs-wandeling. Loop 13 februari langs minimaal 5 van de volgende restaurants: Proeflokaal De Vlijt, Heerlijk Lokaal, Le Baffon, De Wilde Pieters, La Niche en La Toscana. Tickets en de wandelroute vind je gratis in de WijnSpijs app. De ticketverkoop sluit vrijdagavond 11 februari 2022, om 22:00 uur!

Samen naar de film

Het mag weer! Je mag weer heerlijk in één van de rode stoelen zitten voor een groot scherm. Actie, romantiek of horror, kijk waar jij en je partner zin in hebben. Romantiek? Ga dan naar de film over de balletvoorstelling Romeo en Juliet. Deze tortelduifjes staan symbool voor de liefde, dus perfect voor 14 februari. De film is te kijken bij VUE Apeldoorn!

Een nachtje weg

Wil je liever iets langer genieten met je partner? Dat kan! In Apeldoorn staan genoeg mooie hotels om van te genieten. Fletcher Hotel, Van der Valk hotel, de Echoput en ga zo nog maar even door. Speciaal voor Valentijnsdag kan je een mooi arrangement krijgen met rozenblaadjes, een heerlijk diner voor twee en een prachtige kamer. Boeken dus!

Audiotours beluisteren en bewandelen

In Apeldoorn zijn er veel te vinden. De Gouden Jaren van Apeldoorn, Rondje Cultuurkwartier, Canadian Walk en nog veel meer. Samen een frisse neus halen en veel meer te weten komen over Apeldoorn, je wilt toch niks liever? De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Playstore.

Veel keuzes hé? Heb jij nog een te gekke actie, bijvoorbeeld een heerlijk menu of een speciale wandeling? Vertel het ons door een mail te sturen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!