Verdachte van aanranding aangehouden

Woensdag 14 maart 2012

Door Niels Damstra

APELDOORN – De politie heeft maandag 12 maart een 22-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in december 2011 in één van de toiletten van het ROC aan de Laan van de Mensenrechten een studente te hebben aangerand. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

De studente, een 18-jarige Apeldoornse, werd begin december van het afgelopen jaar in het damestoilet van het ROC plotseling geconfronteerd met een jongeman. Hij greep haar vast en heeft haar onzedelijk betast. Toen ze begon te gillen ging de jongeman er vandoor. Het gebeurde werd bij de politie gemeld en tijdens het onderzoek werd de identiteit van de vermoedelijke verdachte bekend.

Hij is begin deze week aangehouden en verhoord. Tegen de jongeman, die geen student van het ROC was, wordt proces-verbaal opgemaakt. Het slachtoffer en het ROC zijn in kennis gesteld over de afloop van het onderzoek.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?