Verhuis mee met RTV Apeldoorn

Vrijdag 3 april 2015

Door Redactie

Door de samenwerking tussen UPC en Ziggo wijzigt vanaf 1 april het kanaalnummer waarop het radio- en televisiesignaal van RTV Apeldoorn in het digitale pakket wordt doorgegeven.

Verhuis mee en stem opnieuw af op de lokale omroep
De doorgifte op de huidige kanaalnummers wordt beëindigd. De radiozender wordt vanaf 1 april doorgegeven op kanaalnummer 915. Klanten met een CI+ module dienen af te stemmen op kanaal 364. De televisiezender wordt op kanaalnummer 36 doorgegeven. Wie een CI+ module heeft, stemt af op kanaal 329. De huidige analoge radio- en televisiedoorgifte voor RTV Apeldoorn blijft zoals het nu is.

RTV Apeldoorn heeft een informatieve, culturele en educatieve programmering, gericht op de regio. De omroep verzorgt 24 uur per dag, zeven dagen per week programma’s via radio, televisie, kabelkrant en internet. Via tv worden vanaf 18:00 uur ieder uur verschillende programma’s uitgezonden. Buiten de uitzendingen om draait de kabelkrant.

De frequenties van radio en televisie zijn te vinden op www.rtv-apeldoorn.nl. De website biedt informatie over alle tv- en radioprogramma’s van RTV Apeldoorn. Daarnaast is het mogelijk televisie-uitzendingen terug te kijken en gemiste radioprogramma’s te beluisteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!