[video] Decathlon opent op het Omnisport; aanwinst voor Apeldoorn?

Donderdag 6 november 2014

Door Redactie

© Randy Gasper

Afgelopen dinsdagavond opende ’s werelds grootse sportretailer zijn 4e vestiging in Nederland. De sportwinkel met meer dan 100.000 sportartikelen genaamd Decathlon vestigde zich aan het Omnisport. Wethouder Nathan Stukker had de eer om het lint door te knippen en daarmee Decathlon officieel te openen.

De opening was een groot feest waarbij oud-volleyballer Bas van de Goor en meerkamper Eelco Sintnicolaas aanwezig waren. De presentator van de avond was Randy Gasper. De drank werd geregeld door de Veluwse Schavuyt en het entertainment onder andere door de Apeldoornse breakdance groep Come Correct.

Op woensdag ging het feest verder. De eerste 65 klanten die de winkel binnen kwamen kregen mooie kortingen op hun aankopen. Verder had Decathlon samen met het Omnisport verschillende workshops beschikbaar gesteld waaraan kinderen van alle leeftijden konden meedoen. Zo kon je onder andere boksen, Freerunnen, breakdancen, fietsen en nog veel meer.

Binnenstadondernemers niet blij

Niet iedereen is blij met de komt van Decathlon. Een aantal binnenstadondernemers vrezen dat het centrum van Apeldoorn steeds minder aantrekkelijk wordt om te winkelen doordat grootte winkelketens in de buitenwijken gaan zitten.

 

Beelden gemaakt door Omroep Gelderland

 

Apeldoorn Direct is benieuwd naar jouw mening. Hoe kijk jij hier tegenaan? Laat een reactie achter.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

ONDERWERPEN

Omnisport

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!