[VIDEO] Lepeltje Lepeltje van start in het Beekpark

Vrijdag 17 mei 2019

Door Redactie

Met veel ruimte voor Apeldoorns talent op het podium is vanmiddag, vrijdag 17 mei, festival Lepeltje Lepeltje in het Beekpark weer begonnen. Tot en met zondag (19 mei) wordt de lente gevierd met een programma vol Apeldoornse artiesten. Het moest allemaal nog een beetje op gang komen, erg druk was het nog niet, maar daar komt de komende dagen vast verandering in.

Lepeltje Lepeltje is rijkelijk belegd met ambachtelijke keukens, zowel uit de contreien van Apeldoorn als mobiele keukens die wat extra kilometers reizen. De lokale keukens worden vertegenwoordigd door onder andere Saté van Nan en de Knul van Smul. Het culturele foodfestival wordt muzikaal vertegenwoordigd door lokale partijen, waarbij Podium GIGANT een groot onderdeel uitmaakt van het muzikale arsenaal. Waldo Volmer, programmeur GIGANT, vindt Lepeltje Lepeltje de perfecte match. ,,Vanwege de sfeer en uitstraling van Lepeltje Lepeltje is de match met GIGANT voor de hand liggend. Creativiteit en muziek staan bij beide partijen hoog in het vaandel. En we houden allen van lekker eten.”

Milan Roerdink (ook werkzaam bij GIGANT) vult aan: ,,Voor het programma hebben wij gekeken naar artiesten waar wij mee werken binnen de talentontwikkelingsprogramma’s. Wij hechten veel waarde aan het bieden van podiumplekken aan opkomende acts uit Apeldoorn, zeker op de festivals. De acts die zijn geprogrammeerd hebben kwaliteit en passen goed bij de vibe van het festival. Iedere act op zijn of haar eigen manier.”

Vermaak voor groot en klein

Naast deuntjes en baksels uit de buurt kunnen bezoekers zich op zaterdag en zondag kostelijk vermaken met de mooie-dingen-markt en kinderlijk vertier. Scoor vintage vondsten bij Vintage Style Mix en Fabrics and More of snuffel door de handgemaakte kunst van Lady Dian en The Karma Shack. Terwijl mama en papa genieten van de sfeer kunnen de kleinsten genieten van het boordevolle kinderprogramma. Houd je kids fit met een yogasessie en verfrissende limo’s of laat ze wegzwijmelen bij de Avonturen van Lizelore.

Voedselbank

Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-beker. Met deze hard plastic beker steunt men de Voedselbank. Door deze actie worden tienduizenden plastic bekers bespaard, wordt bijgedragen aan een schoon terrein en worden gezinnen die het krapper hebben gesteund.

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn
Vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei.
Vrijdag: 14.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 01.00 uur
Zondag: 12.00 – 22.00 uur

Het gehele programma is te vinden op www.lepeltje-lepeltje.com/apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!