Vier het weekend in Apeldoorn

Vrijdag 18 mei 2012

Door Redactie

Joke de Wolde

Een drukke en zonnige Hemelvaart is weer achter de rug. Een nog drukker weekend staat ons Apeldoorners te wachten. Er is weer veel te doen, dus hieronder wat highlights. Let op…in onze AGENDA staat nog veel meer.

Vrijdag

Het wordt moeilijk kiezen waar de avond door te brengen. Wordt het een Preuvement op de Eglantier of wordt het toch de gezelligste netwerkwerkborrel van Apeldoorn De Borrelnood? Ook de officiële opening van de Foto Biënnale maakt de keuze niet makkelijk, al is die weer goed met De Borrelnood te combineren. Gigant doet er een schepje bovenop, want met De Staat staat misschien wel één van de meest talentvolle Nederlandse bands op hun poppodium. In het Bluescafé speelt de Bar Blues Band voor het goede doel. Dus ook zeker de moeite waard.

Meer in onze agenda

Zaterdag

Wil je twee extreme contrasten ontdekken dan kan je zaterdag zowel naar de open dag van de Voedselbank, als ook naar de Voorjaarsproeverij. Ironisch misschien, maar wel dingen die gewoon “zijn” en spelen in ons Apeldoorn. Beide leerzaam en wellicht kan de ene doelgroep de andere helpen. Aan jou zelf om dit te (willen) ontdekken. Praat je over spektakel, pak dan je dansspullen bij elkaar, want in Gigant barst het weer los: een nieuwe editie van 90’s NOW! JT Apeldoorn slaat de nachtfilms dit weekend over. Neemt niet weg dat de premièrefilms Safe en The Dictator de moeite waard zijn om eerder op de avond te bezoeken.

Meer in onze agenda

Zondag

Er wordt zondag weer muziek gemaakt in de muziektent van het Oranjepark. Henk Bogaard en the Cry Wolf Bluesband bijten deze dag het spits af. Roséliefhebbers kunnen in de namiddag terecht het Rosé in the Woods evenement van Martin’s Brasserie. Naast Rosé zijn er ook oesters en kan er salsa gedanst worden.Verderop in de stad opent schilder en kunstenaar Simon van der Weerd zijn expositie in Art Café SamSam. Deze zondag zijn er ook nog diverse muzikale activiteiten in het Bluescafé, in ACEC en in Witteveens Brasserie.

Meer in onze agenda

Er zijn gewoon weer teveel leuke evenementen om hier even samen te vatten. Kijk daarom voor meer evenementen in onze AGENDA: de meest complete agenda van Apeldoorn. Daar wordt niets en niemand vergeten en vind je tevens de tijden, locaties en eventuele toegangsprijzen.

Zelf een evenement?
Ook een agendapunt? Vul dit formulier in en onze redactie gaat er mee aan de slag.

Prettig weekend Apeldoorn!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Caterplein Apeldoorn Film Muziek Theater Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!