Help de bevolking van Oekraïne

Vier jongeren aangehouden voor vernieling auto’s

Maandag 20 februari 2012

Door Redactie

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 20 februari mede dankzij getuigen vier jongeren uit Apeldoorn aangehouden. Zij worden ervan verdacht meerdere auto’s te hebben vernield. Dankzij een goed signalement van de vier kon de politie hen aanhouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

De politie kreeg omstreeks 02:50 uur de melding dat het viertal betrokken was bij de vernieling van een autoruit aan de Postmeestersdreef in Apeldoorn. Getuigen konden de politie voorzien van een goed signalement. Tijdens de zoekactie naar het viertal trof de politie in de buurt van de Postmeestersdreef meerdere vernielde auto’s aan. Op de Kooikersdreef lag een auto op de kop. Op de Hoveniersdreef was een ruit vernield van een auto. Zowel op de Tingietersdonk als op de Tichelaarsdonk lag een auto op z’n zijkant.

De politie kon het viertal aanhouden. Twee zijn op de Spinnersdonk en twee zijn op de Scheerdersdonk aangetroffen. De Apeldoornse jongeren, variërend in de leeftijd van 16, 17, 18 en 21 jaar, zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Het viertal is ingesloten voor nader verhoor. Tegen de jongens wordt proces-verbaal opgemaakt. Bij de 18-jarige jongen trof de politie een busje pepperspray aan. Het busje is in beslag genomen en tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

De politie roept gedupeerden op om aangifte te doen via www.politie.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?