Vier Pinksteren lekker in Apeldoorn

Donderdag 24 mei 2012

Door Redactie

Vroonphotomotion.nl

Een druk weekend met mooi weer en heel veel muziek staat ons te wachten. Ook de terrasjes van Apeldoorn zijn klaar voor uw komst. Kortom: het wordt gewoon weer een heerlijk weekend in Apeldoorn.

Vrijdag:
Vrijdag gebeurt er bijna teveel om op te noemen. De organisatie van Jazz in the Woods is er – ondanks minder subsidies – toch weer ingeslaagd om voor de ware muziekliefhebber een goede line-up neer te zetten. Zo vind je op het grote podium in het Beekpark o.a. Laura Vane & The Vipertones, Shary-An en Sven Hammond. Elders in de stad kan je genieten van o.a. Kis Berry en de Sgt. Wilson Army Show. In de Gigant kan je tegen een kleine vergoeding één van de rapfenomenen van dit moment – Mr. Polska ft. Je Broer – bewonderen.

Orpheus programmeert daar met Jaap van Zweden en deFilharmonie een heel ander genre tegenover. In Le Kink kunnen jongeren weer heerlijk jammen. Neem je instrument, stem en talent mee en knallen maar. Je grote droom – performen op vette podia – beleef je de vrijdagavond om je heen. Kortom… Heel veel muziek deze vrijdag.

Meer in onze agenda…

Zaterdag:
Het feest gaat gewoon door in het Beekpark met o.a. Wolter Kroes, Spitfires, Pure Ellende, DJ Chiel en meer tijdens het Nixxx festival. Als je geen zin hebt in EK-achtige oer-hollandse feestjes, dan kan je altijd bij het Bluescafé terecht voor de band Kozmic Blues. Een heel andere genre, maar wel muziek dus. Liefhebbers van dubstep kunnen hun geluk niet op. Het feest De Kraamkamer in Gigant leent zich voor een heerlijk avondje dubstep. Wil je met deze zwoele temperaturen dansen met temperament, vergeet dan niet dat je in Partycentrum De Middenstip elders in Apeldoorn kan genieten van een heerlijke Salsaparty. Heb je Salsa nog niet in de heupen zitten… er zijn ook workshops.

Meer in onze agenda…

Zondag:
Een echte er-op-uit dag. Met het mooie weer zullen attracties als Apenheul, Julianatoren en Boschbad aan gasten niet te kort komen. Mochten de budgetten er niet toe reiken, park Berg en Bos en het daar omheen liggende woud biedt uitkomst. Skaters kunnen zich uitleven in het vernieuwde skatepark van Real-X. Daar vinden wedstrijden plaats onder de naam Powerpunks. Toch maar weer muziek? Zowel in het Oranjepark als het Bluescafé gebeurt weer van alles.

Meer in onze agenda…

Maandag:
Een extra dagje vrij en de voorspellingen zeggen nog altijd zon. Je zou je kunnen uitleven op de landelijke dag van het kasteel, in dit geval Paleis het Loo. De dag wordt een heel stuk stoerder op het Leienplein, Raadhuisplein en Marktplein. Dan is er weer een traditionele Harleydag. Ideaal weer om lekker te flaneren met de prachtigste pronkstunken in Harleyland. In Ugchelen organiseert Café de Gouden Klok de jaarlijkse terugkerende Kamelenrace.

En dit zijn nog maar de higlights. Want met dit weer biedt ook elk terras een uitkomst. Ideeën nodig voor een leuk terras? Kijk dan even hier op de Terraskaart. Wil je weten wat er nog meer te doen is, wat iets kost of waar het allemaal gebeurt, kijk dan verder in onze AGENDA!

Een heel mooi, zonnig en vooral gezellig Pinksterweekend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Evenementen Apeldoorn Muziek Uit in Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!