Help de bevolking van Oekraïne

Viva la Musica dit weekend in GIGANT

Donderdag 7 oktober 2021

Door Redactie

Archief | Gigant

Op zaterdag 9 oktober organiseert de Vereniging Apeldoornse Jeugdorkesten een bijzonder muziekfestijn. In samenwerking met Gigant, en onder de vlag van de Apeldoornse Muziek Federatie, wordt een ervaring voor jong en oud aangeboden. Als je een instrument speelt, dan ben je welkom. Het maakt niet uit of je bij een muziekvereniging of orkest zit, of hoe goed je een instrument speelt. Iedereen vanaf 9 jaar mag meedoen.

Programma

Een dag vol workshops, repetities en spelletjes. Op basis van leeftijd en niveau word je in 1 van de verschillende orkesten geplaatst. Je eigen instrument moet je wel meenemen, met uitzondering van grotere instrumenten, zoals piano’s of een drumstel. Het resultaat is Viva la Musica, een eindpresentatie van de dag zelf. Ouders, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden kunnen om 16.00 uur het optreden meemaken. Een coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs is wel nodig om binnen te komen.

Je kunt jezelf aanmelden via een formulier. De dag start om 09:30 en meedoen kost 5 euro. Voor meer informatie kan je een mail sturen. Het afsluitende optreden is voor publiek gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

Elke maandag ons nieuws in de mail?