Volop zomer tijdens Fashion@Korenstraat

Zaterdag 5 april 2014

Door Redactie

Fashion@Korenstraat

Geniet u ook zo van het mooie weer? De zomer is officieel nog ver, maar buiten lijkt het al bijna zomer. Hoogste tijd voor een nieuwe garderobe! Dat kan natuurlijk in de Apeldoornse Korenstraat, die bekend staat om de vele modewinkels. Wilt u geïnspireerd worden? Kom dan op zaterdag 12 april naar Fashion@Korenstraat!

Fashion@Korenstraat is de halfjaarlijkse modeshow, waar tal van winkels uit de Korenstraat de nieuwste collecties voor het komende seizoen presenteren. Niet alleen kleding, maar ook accessoires als (zonne-)brillen, tassen en sieraden. De bijna honderd meter lange catwalk? Dat is de Korenstraat zelf!

De modeshows, die plaatsvinden om 11, 13 en 15 uur, worden spectaculair geopend door dansers van de Apeldoornse dansschool StreetChampz. Eén van hen is het grote danstalent Quinten Smit. Hij danste in de internationale film Zwemmen of Verzuipen en bereikte de halve finale van het RTL tv-programma So You Think You Can Dance.

Gedurende de dag zullen er bij de deelnemende winkeliers diverse aanbiedingen zijn en wordt er getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes.

Met deze modeshow willen de winkeliers in de Korenstraat laten zien dat zij een gezellige winkelstraat zijn, waar regelmatig iets te beleven valt. In de Korenstraat zijn voornamelijk voor Apeldoorn specifieke winkels te vinden. De Korenstraat staat bekend om zijn modezaken, maar er zijn de laatste tijd steeds meer andere branches vertegenwoordigd.

De modeshows zijn gratis toegankelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!