Voorpremière Book Club en veelbesproken horrorfilm Hereditary te zien tijdens Vue Openlucht Filmfestival

Maandag 25 juni 2018

Door Redactie

Vue en Accres Apeldoorn gaan deze zomer weer in het bos in Apeldoorn de nieuwste bioscoopfilms vertonen. Vanaf 17 tot en met 25 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega filmdoek getoond op een unieke locatie; namelijk midden in de natuur. Het romantische Stadspark Berg en Bos is ook dit jaar weer het decor voor het Vue Openlucht Filmfestival. Het filmprogramma is bekend en de verkoop van kaarten voor het populaire filmfestival is van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Filmprogramma

Het Vue Openlucht Filmfestival trekt elk jaar weer meer bezoekers. De bosweide biedt per avond plaats aan meer dan 2000 man, waarvan 500 overdekte zitplaatsen op de tribune. Het festival toont verschillende filmgenres, waaronder de nieuwe blockbusters Mission Impossible – Fallout, Mamma Mia: Here We Go Again!, Incredibles 2 en Jurassic World: Fallen Kingdom. De voorpremière van de film Book Club kan ook op deze unieke locatie bekeken worden. Daarnaast staat de veelbesproken horrorfilm Hereditary op het programma voor de echte durfals.

De films

Mission: Impossible – Fallout – 17 augustus

Incredibles 2 – 18 augustus

Hereditary – 19 augustus

Wild – 20 augustus

Book Club – 21 augustus

Mamma Mia: Here we Go Again! – 22 augustus

THE MEG – 23 augustus

The Spy Who Dumped Me- 24 augustus

Jurassic World: Fallen Kingdom – 25 augustus

Over Accres Apeldoorn BV

Waar Vue verantwoordelijk is voor de techniek en het programma ligt de organisatie van het filmfestival in handen van Accres Apeldoorn BV. Accres beheert en exploiteert vastgoed met een maatschappelijk karakter. Denk hierbij aan zwembaden, kinderboerderijen, wijkcentra en gymzalen. Ook Stadspark Berg en Bos in Apeldoorn valt onder de portefeuille van Accres. Accres organiseert voor het 26ste jaar het Openlucht Filmfestival om onder andere de attractiviteit van het Stadspark te vergroten en draagt daarmee bij aan het toeristisch toplandschap van de gemeente Apeldoorn. Dankzij de steun van sponsoren als Altios kan de entreeprijs van het evenement zo laag mogelijk gehouden worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Festival Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!