Summer in the city: Vrij?

Woensdag 21 juli 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Deel 5 in de serie ‘Summer in the city’. Bloggers schrijven spontaan een verhaal op basis van een foto van een van de fotografen van Apeldoorn Direct .

Buiten is het warm maar je hebt een vrije dag en je gaat op pad, richting strand! Je stapt in de auto, het is er warm. Muziekje aan, ramen open, het echte genieten kan beginnen!
Eerst rijd je niet te hard, in de bebouwde kom mag je immers maar 50 km per uur. Maar zo gauw je de A1 hebt bereikt geef je je rechtervoet de vrijheid om het pedaal flink in te trappen, Zandvoort here I come!
Ineens komt de wind binnen en neemt een duikvlucht onder je haren door, een mooi moment. Je haren wapperen alle kanten op, wat een vrijheid. Ook zij zijn bevrijd uit het leven van alledag, niet noodgedwongen op en in elkaar samengebonden met elastieken, klemmen en knippen maar heerlijk los. Puur natuur, niets geen haarlak, gel, wax of andere goedbedoelde rommel uit de winkel. Het ene product wordt aangeprijsd door dames die, na gebruik die fantastische shampoo uiteraard, ineens veranderen in zelfverzekerde femmes fatales die al streakend over voetbalvelden door het leven gaan. Het andere door iemand die er eerst als een slons bij liep maar door het grote wonder der Merk A (we zullen het niet noemen) ineens tot in de perfecte puntjes verzorgd is. Net als haar perfecte geknipte heg en poedel overigens.
Nee, daar hebben deze haren geen last van, zij gaan vrij wapperend in de wind een mooie zomerdag op Zandvoort tegemoet! En nu maar hopen dat ze haar mooie lokken wel met blond-zomer-shampoo-voor-lang-haar-met-extra-voeding-voor-een-perfecte-glans verzorgt…

Foto: Peter Vroon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!