Vrijwillige G-Voetbaltrainer gezocht

Woensdag 28 juni 2023

Door Redactie

Voetbalvereninging Loenermark in Loenen biedt alweer ruim 6 jaar voetbal voor mensen met een beperking aan. De groep van ondertussen bijna 30 spelers traint met veel enthousiasme op de vrijdagavond. Voor het komende seizoen is Loenermark op zoek naar aanvulling van de trainersstaf voor met name de senioren.

Wat is er mooier dan een bijdrage leveren aan de voetbalontwikkeling van voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking? Misschien vraag jij je af, is dat wel wat voor mij? Schroom dan niet en kom op een vrijdagavond een keer vrijblijvend kijken wat het inhoudt. De trainingen zijn op vrijdagavond van 18.45 – 19.45 uur. Je verzorgt de training nooit alleen! Voor iedere groep heeft Loenermark altijd minimaal 2 trainers die samen de training verzorgen.

Wat zoekt Loenermark in jou?

Vooral enthousiasme, geduld en affiniteit met de doelgroep. Ervaring met deze doelgroep is een pré maar niet noodzakelijk. Hiervoor krijg je heel veel plezier en dankbaarheid terug. In principe trainen de senioren trainers om de week. Onderling kan uiteraard geruild worden. De wedstrijdbegeleiding wordt door teambegeleiders gedaan, het gaat dus alleen om een uurtje trainen in de 2 weken.

Voor meer informatie/aanmelding: vv Loenermark | Apeldoorn Pakt Aan

Meer vrijwilligersvacatures vind je op de website van Apeldoorn Pakt Aan

Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem- Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!